001micron Data Recovery Software
001micron Data Recovery Software

HomeSitemap › Hungarian

Data Recovery Software

001Micron.com be könnyen használható és költséghatékony szabad adat visszaszerzés szoftver letöltések. Mi már évek óta piacvezető a professzionális adat-visszaállító szoftver termékek köre 2005 óta. Mi az adat-helyreállítási megoldás a nagyobb adathordozók, mint a merevlemezek, Pen meghajtók, külső USB-meghajtók, memóriakártyák minden típusú eszközök, beleértve fényképezőgépek és a mobiltelefonok, iPodok, médialejátszók stb.

001Micron (Premium)

Professzionális adat-visszaállító szoftver kifejlesztett visszaállítani a törölt fájlokat a merevlemez (HDD) és az USB cserélhető meghajtó.
Android

Android

001Micron Android adat visszaszerzés szoftver segít visszaállítani törölt vagy elveszett adatok a különböző Android készülékek, mint például az Android mobiltelefon, tablet PC és más Android készülékek.
mobile phone

Mobil telefon

Cell Phone adat visszaszerzés szoftver kifejlesztése visszaállítani törölt adatokat minden típusú mobiltelefon. Mobile Phone adat visszaszerzés szoftver sikeresen letölti elveszett a képek, és egyéb mobiltelefon adatokat.

NTFS

Könnyen helyreállítja elveszett adatok után a véletlen törlés, lemezformátumok, boot szektor hiba, hiba partíciót NTFS formázott lemezt a fejlett NTFS adat visszaszerzés szoftver.
FAT

Zsír

Helyreállítja az elveszett, törölt, a hiányzó fájlokat és mappákat a FAT16, FAT32 fájlrendszert particionált lemezt hdd adat visszaszerzés szoftver támogatja a Windows 7 legfontosabb, XP, Vista operációs rendszer.

USB meghajtó

Adat visszaszerzés szoftver megmenteni elveszett adatok miatt lemezformátumok, véletlen törlés, vírus támadás, és egyéb gyakori oka a Pen drive média is népszerű, mint a pendrive, USB meghajtó és így tovább.
USB Digital Media

USB Digital Media

Data Recovery Software Fájl visszaállítása, törölt audio-video zene, a digitális fényképek, szöveges dokumentumok és egyéb fájlok / mappák általánosan használt USB cserélhető meghajtó.

memóriakártya

Memóriakártya adat visszaszerzés szoftver mentési törölt fájlokat a memóriakártya média, többek között MMC kártya, SD kártya és egyéb USB multimédia adattároló eszközök.

Digital Photo

Helyreállítási támogatást a fotóalbumok, képek, pillanatképek, képek elvesznek, vagy törölni a merevlemez partíciós, USB média és más egyenértékű adathordozó.
Digital Camera

digitális fényképezőgép

Adat visszaszerzés szoftver visszanyeri hiányzó digitális képek, Mentett zenék és egyéb fájlok a népiesen használt digitális fényképezőgép vakuval beleértve Kodak, Nikon, és egyéb márkák.
Sim Card

Sim kártya

Sim kártya adat visszaszerzés szoftver helyreállítja az elveszett, törölt üzeneteket (vagy népszerű, mint SMS) és a telefonkönyv számok mobiltelefon SIM-kártya.

iPod

iPod Data Recovery szoftver egyszerűen beolvassa elveszett zenei fájlok, képek, mappák Apple iPod digitális audio-video lejátszó és egyéb digitális média eszközök.


Copyright © 001Micron.com