001micron recuperare de date Software
001micron Data Recovery Software

HomeSitemap › Romanian

Software-ul de recuperare de date

001Micron.com introduce usor de utilizat si costa date descărcări de software liber eficiente de recuperare. Noi am fost lideri de piață în date profesionale de recuperare a produselor software gama din 2005. Noi oferim soluții de recuperare a datelor pentru toate mediile de stocare majore, cum ar fi hard disk, stocare pen-drive, drive-uri USB externe, carduri de memorie de toate tipurile de dispozitive, inclusiv camere și telefoane mobile, iPod-uri, media playere, etc.

001Micron (Premium)

Datele soluție software profesionale de recuperare a dezvoltat pentru a recupera fișierele șterse de pe hard disk (HDD) și Flash drive-uri USB amovibil mass-media.
Android

Android

001Micron Android software-ul de recuperare de date vă ajută pentru a restaura datele șterse sau pierdute din diferite dispozitive Android, cum ar fi Android telefon mobil, tablet PC-uri și alte dispozitive Android.
mobile phone

Telefon mobil

Software-ul telefonului mobil de recuperare de date este dezvoltat pentru a restaura datele șterse din toate tipurile de telefoane mobile. Telefon mobil software-ul de recuperare de date preia cu succes pierdut fotografii și alte date de telefonie mobilă.

NTFS

Ușor reface datele pierdute după ce a eliminat accidentală, formate de disc, insuficienta sectorul de boot, eroare partiție la NTFS disc formatat NTFS folosind software-ul avansat de recuperare de date.
FAT

Grăsime

Recuperează pierdut, șterse, lipsă fișierele și folderele de pe FAT16, FAT32 partiționat disc folosind HDD software-ul de recuperare de date de sprijin majore de Windows 7, XP, Vista sisteme de operare.

USB

Software-ul de recuperare de date pentru a salva date pierdute din cauza formatelor de disc, ștergerea accidentală, atacul virusului și alte motive comune de mass-media pen drive, de asemenea, populare ca thumb drive, USB și multe altele.
USB Digital Media

USB Digital Media

Data Recovery Software-ul fișier undelete, muzica audio-video de șters, fotografii digitale, documente de tip text și alte fișiere / foldere de unități utilizate în mod obișnuit USB amovibil mass-media.

Card de memorie

Card de memorie de recuperare de date de salvare software-ul fișierele șterse de pe medii de stocare carduri de memorie, inclusiv MMC, SD card și alte dispozitive USB multimedia de stocare a datelor.

digital Photo

Recuperarea sprijinul de albume foto, imagini, fotografii, imagini pierdute sau șterse de pe partiție de hard disk, mass-media USB și alte medii de stocare echivalente.
Digital Camera

Aparat foto digital

Software-ul de recuperare de date recuperează lipsă fotografii digitale, muzică și alte fișiere salvate de la camerele digitale, flash, popular folosit, inclusiv Kodak, Nikon, si alte marci.
Sim Card

cartela SIM

Sim card de date software de recuperare recupereaza pierdute, mesajele șterse de text (sau de popular ca SMS-uri), precum și numere de telefon carte de telefon mobil pe cartela SIM.

iPod

iPod Data Recovery Software recuperează cu ușurință fișiere de muzică pierdut, imagini, dosare de la Apple iPod player digital audio-video și alte dispozitive media digitale.


Copyright © 001Micron.com