HomeOther Languages › shqiptar

Data Recovery Software

Softuer profesional për rikuperimin e të dhënave

Softuer profesional për rikuperimin e të dhënave

Profesionale të dhënave software rimëkëmbjes zgjidhje zhvilluar për të shërohen fotografi fshihet nga hard disk (HDD) dhe USB flash drives heqshëm mediave.

Android Data Recovery Software

Android Data Recovery Software

001Micron Android dhënat e rimëkëmbjes software ju ndihmon për të rivendosur të dhënave ka humbur ose fshihet nga pajisje të ndryshme të tilla si Android Android telefonin celular, PC tabletë dhe pajisje të tjera Android.

Mobile Phone Data Recovery Software

Mobile Phone Data Recovery Software

Cell Phone Të dhënat e shërimit software është zhvilluar për të rivendosur të dhënave fshirë nga të gjitha llojet e telefonave celular. Mobile Phone shërim të dhënave software me sukses Rinxjerr fotot humbur, dhe të dhëna të tjera të telefonisë celulare.

NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software

Easily rikthen të dhënat e humbur pas fshirja aksidentale, formatet, sektori boot disk dështim, gabim ndarje disk nga NTFS formatuar duke përdorur të avancuara NTFS të dhënave software shërim.

FAT Data Recovery Software

FAT Data Recovery Software

Rimëkëmbet humbur, fshihet, zhdukur dosjet dhe dosjet nga FAT16, FAT32 sistemi fotografinë ndarë diskun duke përdorur HDD dhënave mëkëmbjen software mbështetës të madh të Windows 7, XP, sistemet operative Vista.

USB Drive Data Recovery Software

USB Drive Data Recovery Software

Dhënave software shërim për të shpëtuar të dhënat e humbur për shkak të format disk, fshirja aksidentale, sulm virus dhe arsye të tjera të përbashkëta nga mediat Pen drive gjithashtu të njohura si thumb drive, drive USB dhe më shumë.

USB Digital Media Data Recovery Software

USB Digital Media Data Recovery Software

Undelete Software Data Recovery fotografi, fshihet audio-video muzikë, foto dixhitale, dokumente tekst dhe fotografi të tjera / folders nga përdorura zakonisht USB drives heqshëm mediave.

Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Data Recovery Software

Memory card dhënat e shërimit software shpëtimi fshihet fotografi nga kartën e kujtesës media storage duke përfshirë MMC kartelë, kartën SD dhe të tjera të magazinimit të të dhënave USB multimedia devices.

Digital Photo Recovery Software

Digital Photo Recovery Software

Mbështetja e rimëkëmbjes albume foto, imazhe, Snapshots, fotot humbur ose fshihet nga hard disk partition hard, media dhe USB storage media të tjera ekuivalente.

Digital Camera Data Recovery Software

Digital Camera Data Recovery Software

Të dhënat e shërimit software rimëkëmbet fotografi humbur dixhitale, muzikë shpëtuar dhe fotografi të tjera të përdorura gjerësisht nga kamera dixhitale flash duke përfshirë Kodak, Nikon, dhe markave të tjera.

Sim Card Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software

Karta Sim të dhënat e shërimit software rimëkëmbet humbur, fshihet mesazhe me tekst (ose të njohura si SMS) dhe numrat e librit të telefonit nga telefoni celular kartën SIM.

iPod Data Recovery Software

iPod Data Recovery Software

iPod Data Recovery Software lehtë Rinxjerr humbur fotografi muzikë, fotografi, dosjet nga Apple iPod lojtar dixhital audio-video dhe pajisje të tjera të mediave digjitale.