HomeOther Languages › Македонски

Обнова податоци софтвер

001Micron (Premium) - Обнова податоци софтвер

001Micron (Premium) - Обнова податоци софтвер

цена: $99

Професионални податоци за обновување на софтвер решение развиена за да се опорави избришани фајлови од хард диск (HDD) и USB флеш пренослив медиум дискови.

Софтвер Андроид Обнова податоци

Софтвер Андроид Обнова податоци

цена: $69

001Micron Андроид податоци за обновување на софтвер помага да се врати избришани или изгубени податоци од различни Android уреди, како што андроид мобилен телефон, таблет PC и други Андроид уреди.

Мобилен телефон Обнова податоци софтвер

Мобилен телефон Обнова податоци софтвер

цена: $69

Мобилен Телефон податоци за обновување на софтвер е развиен за враќање на избришани податоци од сите видови на мобилни телефони. Мобилен телефон податоци за обновување на софтвер успешно вади изгубени слики, и други мобилен телефон податоци.

NTFS Обнова податоци софтвер

NTFS Обнова податоци софтвер

цена: $69

Лесно враќа податоци изгубени по случајно бришење, диск формати, boot секторот неуспех, партиција грешка од NTFS форматиран диск користејќи напредни NTFS податоци за обновување на софтвер.

Обнова податоци Софтвер за FAT

Обнова податоци Софтвер за FAT

цена: $69

Обновува изгубени, избришани, исчезнати датотеки и папки од FAT16, FAT32 датотечен систем поделен диск користејќи HDD податоци за обновување на софтвер поддршка на големи Windows 7, XP, Vista оперативните системи.

USB диск податоци за обновување на софтвер

USB диск податоци за обновување на софтвер

цена: $69

Податоци за обновување на софтвер за да го спасат податоци се исфрлени поради диск формати, случајно бришење, вирусот напад и други вообичаени причини од Пен диск медиуми, исто така, популарен како УСБ, USB диск и повеќе.

USB Софтвер за дигитални медиуми Обнова податоци

USB Софтвер за дигитални медиуми Обнова податоци

цена: $69

Обнова податоци Софтвер обновам датотека, избришани аудио-видео музика, дигитални фотографии, текст документи и други датотеки / папки од најчесто се користи USB пренослив медиум дискови.

Софтвер за мемориска картичка Обнова податоци

Софтвер за мемориска картичка Обнова податоци

цена: $69

Мемориската картичка податоци за обновување на софтвер за спасување избришани фајлови од мемориска картичка медиуми за чување, вклучувајќи MMC картичка, SD картичка и други USB мултимедијални податоци уреди за складирање.

Софтвер Digital Photo Recovery

Софтвер Digital Photo Recovery

цена: $69

Поддршка за обновување на фото албуми, слики, фотографии, слики изгубени или избришани од хард диск партиција, USB медиуми и други еквивалент медиуми за чување.

Софтвер за дигитална камера Обнова податоци

Софтвер за дигитална камера Обнова податоци

цена: $69

Податоци за обновување на софтвер обновува недостасува дигитални фотографии, снимени музика и други фајлови од популарно се користи дигитална флеш камери вклучувајќи Кодак, Nikon, како и други брендови.

Софтвер SIM картичка Обнова податоци

Софтвер SIM картичка Обнова податоци

цена: $69

SIM картичка податоци за обновување на софтвер обновува изгубени, избришани текстуални пораки (или популарна како SMS) и телефон книга броеви од мобилен телефон SIM картичка.

Софтвер iPod Обнова податоци

Софтвер iPod Обнова податоци

цена: $69

iPod Обнова податоци Софтвер лесно вади изгубени музички фајлови, слики, папки од Apple iPod дигитален аудио-видео плеер и други дигитални медиуми уреди.